Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Цимбалюк

ВО "Батьківщина"

Прес-реліз,   Понеділок, 28 вересня 2020, 17:46

Необхідно перевірити забезпечення Збройних сил України – Цимбалюк

Михайло Цимбалюк

Щоб недопустити повторення авіакатастрофи літака АН-26 на Харківщині, необхідно перевірити забезпечення ЗСУ.

Про це заявив народний депутат України, голова Львівської обласної організації ВО "Батьківщина" Михайло Цимбалюк, інформує прес-служба Львівського обласного партосередку.

"Нині вся Україна в жалобі через трагічну авіакатастрофу літака АН-26 на Харківщині. Зараз дуже важливо, щоб влада зробила оперативні висновки, а Глава держави, створивши комісію, забезпечив об’єктивне розслідування трагічної події.

Під час пленарного засідання парламенту, яке розпочнеться вже з понеділка, наша фракція пропонуватиме нардепам, зокрема представникам Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки, провести не лише розслідування, а й перевірити стан матеріально-технічного забезпечення Збройних сил України.

Інше питання, на яке варто закцентувати увагу – державне фінансування ЗСУ та Міноборони. Кабмін пропонує на 2021 рік врізати кошторис оборонній сфері у той час, як молоді хлопці набувають досвіду на застарілій техніці, яка потребує капітального оновлення" – наголосив Михайло Цимбалюк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.