Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

школа у Львові

Четвер, 8 жовтня 2020, 14:39

У ліцеї Стуса запровадили канікули через Covid-19 у викладачів

школа у Львові

Станом на сьогодні 22 вчителів ліцею ім. В. Стуса перебувають на лікарняному.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

З 9 до 16 жовтня Львівський ліцей міжнародних відносин ім. В. Стуса закривають на канікули, а опісля ще тиждень проводитиме навчання дистанційно через велику кількість хворих на Covid-19 педагогів.

"У ліцеї ім. В. Стуса спостерігалося стрімке зростання захворюваності серед працівників закладу освіти. Станом на 8 жовтня 22 педагоги перебувають на листку непрацездатності, в 6 з них підтверджено Covid-19, ще троє чекають на результати тестів. Серед учнів ліцею підтверджено 2 випадки коронавірусу. До сьогодні у школі 6 класів перебували на самоізоляції та навчались із використанням дистанційних технологій.

Тому з метою переривання ланцюга захворюваності, ліцей ім. В. Стуса прийняв рішення з 9 по 16 жовтня включно зробити канікули, а з 19 по 23 – проводити дистанційне навчання" – наголосили у міськраді.

Зазначимо, станом на сьогодні є підтверджена інформація про 46 хворих учнів та 63 працівників закладів освіти міста, в яких підтвердився Covid-19. У зв’язку з цим в 23 закладах освіти класи перевели на дистанційну форму навчання.

Нагадаємо, станом на 18 вересня у Львові було 25 шкіл, де один або два класи пішли на самоізоляцію через те, що захворів один з учнів або педагогів.

Додамо, рішення, чи проводити змішану форму навчання в адміністрації навчальних закладів вирішують самостійно.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.