Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Степан Коханчук

Четвер, 29 жовтня 2020, 12:50

Коханчук залишиться мером Радехова

Степан Коханчук

За попередніми результатами, на виборах мера Радехівської ОТГ переміг Степан Коханчук.

Про це повідомила голова Радехівської районної Марія Климочко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Чинний міський голова Радехова Степан Коханчук, який балотувався від партії Європейська Солідарність, за попередніми результатами, переміг на виборах міського голови цього міста. Він став мером Радехова, вигравши вибори у 2015 році, був кандидатом від Блоку Петра Порошенка.

"За попередніми підрахунками голосів на виборах голови Радехівської міської ради об'єднаної територіальної громади впевнено перемагає  представник Європейської Солідарності Степан Коханчук. ЄС також лідирує у виборах депутатського корпусу міської ради" – наголосила Марія Климочко.

Нагадаємо, на посаду міського голови Радехова претендували 5 осіб.

Додамо, Солонківську ОТГ очолить Богдан Дубневич, Золочівську ОТГ – Ігор Гриньків, Жовківську ОТГ – Олег Вольський, Глинянську ОТГ – Володимир Чорнопис, Сокільницьку ОТГ – Тарас Сулимко, Володимир Ременяк – Городоцьку ОТГ, Буську ОТГ – Ростислав Сліпець, Володимир Керницький – Давидівську ОТГ, Андрій Залівський – Червоноградську ОТГ, Микола Дрозд – Стрілківську ОТГ, Анатолій Белей – Бродівську ОТГ, Стрийську ОТГ – Олег Канівець, Красненську ОТГ – Роман Фурда, Сокальську ОТГ – Сергій Касян, Новороздільську ОТГ – Ярина Яценко, Новояворівську ОТГ – Володимир Мацелюх, Пустомитівську ОТГ – Олег Серняк, Самбірську ОТГ – Юрій Гамар, Сколівську ОТГ – Микола Романишин, Трускавецьку ОТГ – Андрій Кульчинський, Кам'янка-Бузьку ОТГ –Олег Омелян.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.