Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

децентралізація

Середа, 28 жовтня 2020, 14:59

Славська ОТГ є найбагатшою на Львівщині

децентралізація

Львівська ОДА сформувала рейтинг об'єднаних територіальних громад області.

Про це повідомляє департамент фінансів Львівської ОДА на своїй сторінці у Фейсбуці.

За підсумками фінансових показників дев’яти місяців 2020 року Львівська ОДА сформувала рейтинг об'єднаних територіальних громад області. 

Позиції найзаможніших вдалося зберегти Славській, Солонківській, Давидівській, Кам’янка-Бузькій, Підберізцівській, Зимноводівській, Мурованській, Великолюбінській громадам, а останні сходинки продовжують займати Міженецька, Воле-Баранецька, Луківська, Бабинська, Вільшаницька, Щирецька ОТГ.

"Впевнено "тримає" свої лідерські позиції Славська громада, де дохід на одного мешканця становить 13 496,6 грн, що є вищим у 4,4 раза від середнього показника усіх ОТГ області (3024,1 грн/меш). У п’ятірку також потрапили Солонківська – 7222,9 грн/меш, Давидівська – 5174,9 грн/меш, Підберізцівська ОТГ – 4803,5 грн/меш, Волицька ОТГ – 4718 грн/меш. Попри це 25 ОТГ із 40 мають забезпеченість на одного мешканця власними доходами нище від середнього показника усіх ОТГ області" – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, на території Львівської області створили 73 об'єднані теритріальні громади разом із Львівською ОТГ. Ще 10 червня уряд опублікував перспективний план розвитку Львівської області, затверджений за поданням Львівської ОДА ще 27 травня, який  як вважають експерти, розробили з порушеннями і без консультацій з громадськістю.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.