Серняк вдруге очолить Пустомити

Середа, 28 жовтня 2020, 12:35

За попередніми результатами на виборах міського голови Пустомитівської ОТГ переміг чинний мер Олег Серняк.

Про це повідомив чинний міський голова Пустомит Олег Серняк на своїй сторінці у Фейсбуці.

Олег Серняк, який йшов на вибори як самовисуванець, за попередніми результатами, переміг на виборах міського голови Пустомит.

"Дорогі виборці! Я щиро дякую Вам за висловлену довіру на виборах міського голови 25 жовтня. Ваша підтримка є надзвичайно важливою для мене, адже Ви вдруге повірили в мене, мої сили і досвід. Наразі я докладатиму всіх зусиль, щоб не підвести жодного з Вас та продовжити напрямки розвитку населених пунктів ОТГ" – написав Олег Серняк.

Зазначимо, він переміг на виборах у 2015 році також як самовисуванець. З 2003 року й до обрання мером Пустомит працював секретарем міськради. У 2002, 2006 і 2010 роках був депутатом Пустомитівської міської ради.

А у червні 2018 року Серняка оштрафували за те, що він невчасно задекларував автомобіль. У 2018 році Серняк задекларував 367 тис грн доходу. 

Нагадаємо, у неділю, 25 жовтня, в Україні стартували місцеві вибори, а на посаду міського голови Пустомит претендували 8 осіб.

Додамо, Солонківську ОТГ очолить Богдан Дубневич, Золочівську ОТГ – Ігор Гриньків, Жовківську ОТГ – Олег Вольський, Глинянську ОТГ – Володимир Чорнопис, Сокільницьку ОТГ – Тарас Сулимко, Володимир Ременяк – Городоцьку ОТГ, Буську ОТГ – Ростислав Сліпець, Володимир Керницький – Давидівську ОТГ, Андрій Залівський – Червоноградську ОТГ, Микола Дрозд – Стрілківську ОТГ, Анатолій Белей – Бродівську ОТГ, Стрийську ОТГ – Олег Канівець, Красненську ОТГ – Роман Фурда, Сокальську ОТГ – Сергій Касян, Новороздільську ОТГ – Ярина Яценко, Новояворівську ОТГ – Володимир Мацелюх.

Мітки: вибори 2020, міський голова, новини львова, Олег Серняк, Пустомити