Дитяча лікарня на Орлика просить підтримати проєкт з закупівлі обладнання для ЛОР-відділення

П'ятниця, 30 жовтня 2020, 14:40

Дитяча лікарня на Орлика просить всіх небайдужих проголосувати за проєкт №60 «Щасливий, бо дихаю вільно» з закупівлі сучасного обладнання для ЛОР-відділення.

Проєкт № 60 «Щасливий, бо дихаю вільно» покликаний покращити діагностику ЛОР органів у дітей шляхом виявлення в них на ранніх стадіях важких захворювань органів дихання.

В рамках проєкту передбачено закупити сучасне обладнання для якісної, безболісної діагностики та малоінвазивної хірургії ЛОР органів – цифровий гнучкий відеоназофарингоскоп, діодний лазер та оглядовий мікроскоп. Результатами реалізації даного проєкту зможе користуватися усе дитяче населення Львівської ОТГ від 0 до 18 років.

КНП «Міська дитяча клінічна лікарня міста Львова» просить підтримати проєкт «Щасливий, бо дихаю вільно» шляхом голосування 1-15 листопада 2020 року за посиланням: або через next.privat24.ua/або інший банк, а також у ЦНАПах.

У понеділок, 2 листопада запрошуємо усіх долучитися до онлайн-презентації даного громадського проекту. Презентація транслюватиметься на Facebook сторінці Дитячої лікарні на Орлика. Початок – 12:00 год.

Довідково

За статистикою, ЛОР-захворювання посідають одне з перших місць серед патологій дитячого віку. У 64,8% дітей фіксується близько трьох епізодів отоларингологічних захворювань на рік. Також спостерігається тенденція до зростання ЛОР-онкології у дитячому віці.

Саме тому основною метою реалізації даного проєкту стала рання та своєчасна діагностика ЛОР-патології, у тому числі онкопроцесів,  можливість візуалізації патологічних станів, фото- та відеофіксація, мінімізація перебування у лікарні після оперативних втручань та, відповідно, запобігання розвитку можливих ускладнень. А саме – кисневе голодування, гіпоксія мозку, неврологічні, урологічні, стоматологічні та інші розлади пов’язані з несвоєчасною діагностикою та лікуванням ЛОР-органів у дітей.

За допомогою сучасного цифрового гнучкого відеоназофарингоскопу стане можливим абсолютно безболісний та безпечний огляд носа, носової порожнини, носоглотки, глотки, гортані та голосових складок з метою  високоточної діагностики таких хворіб як – атрезія хоан, разноманітні поліпози носа та приносових пазух, аденоїдні вегетації, папіломатоз гортані, вроджені та набуті стенози гортані, новоутвори глотки, надгортанника та голосових зв’язок.

Діодний лазер допоможе реалізувати хірургію одного дня, оскільки зменшиться перебування у стаціонарі після оперативних втручань. Також  він допоможе зменшити ризик післяопераційних кровотеч. За допомогою цього приладу стане можливим проведення малоінвазивних операцій, що дуже важливо для дітей.

Оглядовий мікроскоп – це незамінний прилад для діагностики захворювань вуха. За допомогою нього можна виявити на ранньому етапі різні гострі та хронічні захворювання вух, які виникають у дитячому віці та можуть суттєво вплинути на якість життя вже дорослої особи.

Мітки: дитяча клінічна лікарня у Львові, Львівська міська дитяча клінічна лікарня, медичні заклади львова, новини львова