Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий і Олег Синютка

Четвер, 12 листопада 2020, 12:58

Садовий перестав сопіти за спиною Бойка і погодився на дебати з Синюткою

Андрій Садовий і Олег Синютка

Андрій Садовий і Олег Синютка погодилися взяти участь у дебатах на UA: Львів 18 листопада.

Про це повідомляє UA: Львів.

Станом на сьогодні, UA: Львів отримав листи від кандидатів на посаду голови Львівської ОТГ чинного міського голова Львова Андрія Садового та народного депутата від "Європейської Солідарності" Олега Синютки, у яких вони підтвердили свою участь у програмі Суспільного "Виборчий округ. Дебати".

Зокрема, лист від Садового до команди Суспільного надійшов ще 6 листопада, а від Синютки – 11 листопада.

Як зазначили у Суспільному, програма "Виборчий округ. Дебати" відбудеться 18 листопада о 19:25 год, а тривалість прямого ефіру становитиме 90 хвилин. Однак, якщо хтось із двох кандидатів не з’являється, то прямий ефір проекту скорочується пропорційно на 50%.

Програма складатиметься із таких блоків: вступне слово учасників; блок тематичних запитань учасників один одному; блок запитань від журналістів рівновіддалених від обох учасників ЗМІ (один журналіст – одне запитання, спільне для учасників); фінальні промови учасників.

Черговість виступів учасників у кожному блоці визначить жеребкування на початку прямого ефіру. 

Нагадаємо, раніше Андрій Садовий викликав Олега Синютку на теледебати та запропонував їх провести на Суспільному. Однак на початку листопада Синютка заявив, що запрошення телеканалу UA:Львів на теледебати не відповідають вимогам статті 49 Виборчого кодексу України. Також Олег Синютка написав листа до Андрія Садового з пропозицією допомогти телекомпаніям організувати дебати, щоб уникнути порушення ними закону.

Після цієї заяви Синютки Суспільне телебачення написало йому листа, у якому вказуло на відсутність порушень щодо проведення дебатів.

Зазначимо, продюсерка Суспільне Львів Ірина Сандуляк є дружиною депутата Львівської облради Андрія Білоуса ("Народний контроль"), а міський голова Львова Андрій Садовий є хресним їхньої старшої доньки. Дружина Садового, Катерина Кіт-Садова, є бенефіціарним власником ТзОВ "Захід.нет", ТРК "Люкс", ПП "Вісма-радіо-ТБ", ТзОВ "Контакт-Інформ", ТзОВ "Радіо Континент", ДП "Телевізійна та радіомовна компанія "Люкс", ПАТ "Радіокомпанія "Люкс", ТОВ "Телерадіокомпанія "Радіо великих доріг", ТОВ "Телерадіокомпанія "Белком", ТОВ Телерадіокомпанія "Світ", ТзОВ "Головний Дитячий Канал".

Додамо, міська територіально-виборча комісія призначила другий тур виборів голови Львівської ОТГ на 22 листопада.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.