Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олег Синютка та Андрій Садовий

Середа, 18 листопада 2020, 15:24

Увесь Львів чекає на суспільний камінг-аут під час дебатів Синютки та Садового

Олег Синютка та Андрій Садовий

Суспільне оприлюднило структуру дебатів між кандидатами на посаду голови Львівської ОТГ.  

Про це повідомляє UA: Львів. 

Сьогодні, 18 листопада, о 19:25 год відбудеться програма Суспільного  "Виборчий округ. Дебати" за участі кандидатів на посаду голови Львівської ОТГ Андрія Садового (чинний мер Львова ) та Олега Синютки (народний депутат від партії "Європейська Солідарність", голова Львівської ОДА часів президентства Петра Порошенка).

Обидва кандидати ще 11 листопада підтвердили команді телеканалу UA: Львів про свою участь у програмі.

Програма, яка триватиме 90 хвилин, складатиметься із вступної та фінальної промов кожного з кандидатів та з таких п'яти блоків:

1. Львів-2020: Як воно є?;

2. Covid-19: виклики для місцевої влади;

3. Запитання від журналістів;

4. Громадський транспорт: Львівська ОТГ;

5. Віч-на-віч.

У першому, другому та четвертому блоках учасники матимуть хвилину для вступного слова, а потім ставитимуть 2 запитання одне одному. У третьому блоці журналісти матимуть можливість поставити по одному запитанню, яке буде однаковим для обох кандидатів. Натомість п'ятий блок – це перехресні дебати учасників. Опоненти ставитимуть один одному три запитання на будь-яку тему. 

Порядок виступів учасників у кожному блоці програми визначить жеребкування, яке проведуть за кілька хвилин до початку телеефіру, якщо хтось із двох кандидатів не з'явиться, то прямий ефір проекту скорорять на 50%.

Крім цього, прямий ефір UA: Львів ретранслюватимуть кілька місцевих телеканалів та інтернет-порталів.

Нагадаємо, міська територіально-виборча комісія призначила другий тур виборів голови Львівської ОТГ на 22 листопада. Тоді ж Андрій Садовий викликав Олега Синютку на теледебати та запропонував їх провести на Суспільному.

Зазначимо, продюсерка Суспільне Львів Ірина Сандуляк є дружиною депутата Львівської облради Андрія Білоуса ("Народний контроль"), а міський голова Львова Андрій Садовий є хресним їхньої старшої доньки.

Дружина Садового, Катерина Кіт-Садова, є бенефіціарним власником ТзОВ "Захід.нет", ТРК "Люкс", ПП "Вісма-радіо-ТБ", ТзОВ "Контакт-Інформ", ТзОВ "Радіо Континент", ДП "Телевізійна та радіомовна компанія "Люкс", ПАТ "Радіокомпанія "Люкс", ТОВ "Телерадіокомпанія "Радіо великих доріг", ТОВ "Телерадіокомпанія "Белком", ТОВ Телерадіокомпанія "Світ", ТзОВ "Головний Дитячий Канал".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.