Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Фото

Четвер, 20 грудня 2012, 20:15

Дивозал для дитячих дивотанців у Львові

Вчора, 19 грудня, у день святого Миколая відбулося відкриття сучасного танцювального залу для дітей «Дивосвіт» (ТВК «Південний», вул. Щирецька, 36).

Танцювальний зал, відкритий за сприяння голови Львівської обласної організації Партії регіонів, засновника ТВК «Південний» Петра Писарчука, розташований у ТЦ «Максимум». Для занять у ньому вже набрані групи загальною кількістю у 120 дітей , але тренери та вчителі переконані, що до завершення набору діток буде близько 200.

Зал має окремі роздягальні для хлопчиків та дівчат, санвузли, кімнату для тренерів, великі дзеркала, де діти зможуть добре бачити, як виконують різні танцювальні рухи, хороше освітлення, паркетну підлогу та достатньо високі стелі.

Під час відкриття залу юні таланти вже показали свої танцювальні вміння, які продовжуватимуть відточувати у новому приміщенні за допомогою вчителів. Дітям викладатимуть бальні, спортивні, народні та сучасні танці

Найменшим танцюристам новий танцювальний «дім» дуже сподобався.

«Тепер ми будемо займатися танцями у новому гарному залі. Тут дуже зручно, бо є роздягалки окремо для хлопців і дівчат, дуже гарна підлога, багато дзеркал», – ділиться своїми враженнями 10-річна Оля, яка займається сучасними танцями.

На переконання Петра Писарчука, саме інвестування в освіту та розвиток львівської молоді є найвигіднішою інвестицією сьогодні.  

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.