Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Львівводоканал

Понеділок, 7 грудня 2020, 14:27

Мешканцям двох районів Львова на день вимкнуть воду

Львівводоканал

Завтра припинять водопостачання в Франківський та Залізничний райони міста.

Про це повідомляє Гаряча лінія міста Львова на своїй сторінці у Фейсбуці.

Завтра, 8 грудня, через реконструкцію дороги на вулиці С.Бандери з 09:00 до 19:00 год буде припинено подачу води в Франківський та Залізничний райони Львові.

Водопостачання вимкнуть до таких вулиць: Архітекторська, Глибока, Єфремова (№20-32, 1-37), Карпінського, Київська, Коновальця (№4-20, 1-23), Новий Світ, Русових, С.Бандери, Японська.

Натомість подачу води з пониженим тиском (до другого поверху) здійснюватимуть до таких вулиць: Антоновича, Бібліотечна, Брюлова, Вербицького, Дорошенка, Здоров'я, І.Богуна, Київська, Кольберга, Коновальця (від №25 і №22 до кінця вулиці), Нечуя-Левицького, Чупринки.

Після завершення ремонтних робіт буде проведена промивка вуличної водопровідної мережі.

Нагадаємо, з 28 вересня у Львові розпочали ремонт вул. С. Бандери, на ділянці від вул. Чупринки до вул. Антоновича. Довжина ділянки вулиці, яку ремонтують, – 1 км 50 м, її поетапно перекриватимуть її для руху транспорту. Виконує роботи ТзОВ "Онур Конструкціон Інтернешнл" на замовлення ЛКП "Львівавтодор". Загальна вартість реконструкції – 209,5 млн грн. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.