Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Комуналка

ukr.obozrevatel.com

Четвер, 27 грудня 2012, 13:01

Маршрут №39 у Львові не дотримується графіку руху

Маршрут №39 перевізника фірми «Фіакр» у Львові курсує не за графіком, а кількість машин є мінімальною.

 

Про це сьогодні, 27 грудня, під час засідання сесії Львівської міськради повідомив депутат Юрій Кужелюк.

У зверненні від імені мешканців Кривчиць та Кривчицької дороги, де курсує маршрут №39, до міського голови Львова Андрія Садового, йдеться про те, що замість 8 машин на маршруті,  працюють лише 5, але й ті не повний день. Інтервал між рейсами доходить до 1 години, машини самовільно покидають маршрут.

Депутат просить вжити відповідних заходів для припинення подібних дій фірми «Фіакр» та доручити управлінню транспорту та зв’язку розробити та оформити форму звітності про рух транспорту для того, щоб вона служила документом в суді і мешканці могли на основі статистичних даних оскаржувати дії перевізника в судовому порядку

Андрій Садовий висловив здивування цією ситуацією: «Вже не на першому засіданні йде мова про цього перевізника і цей маршрут. Мені дивно, скільки можна про це говорити? МИ вивчимо це питання».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.