Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Цимбалюк

Прес-реліз,   Четвер, 8 квітня 2021, 17:30

В Україні немає рівних умов для інвесторів – Цимбалюк

Михайло Цимбалюк

Упродовж останніх років через тотальну підтримку лише іноземного інвестора окремі види українського бізнесу просто зникають з ринку.

Таку думку виданню УНН висловив народний депутат України від ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк. інформує прес-служба Львівського обласного партосередку.

«Ми є свідками того, як останніми роками приймаються закони про введення так званих нянь для іноземного інвестора, зменшуються податки, що взагалі не є нормою європейських держав. Влада лише на словах підтримує українське, а фактично підтримує іноземного інвестора», – розповів Михайло Цимбалюк.

За його словами, першочерговою має бути підтримка вітчизняного виробника, а відтак створені всі можливості для іноземних інвесторів.

«Коли іноземного інвестора звільняють від оподаткування на кілька років, а український змушений створювати робочі місця і сплачувати податки, то мова про їхню рівність для держави лише умовна», – переконаний Цимбалюк.

На його думку, часто іноземний інвестор, заходячи на ринок України, розраховує на особливе ставлення та можливість не дотримуватись правил, законів або умов договорів.

«Закон повинен бути один для всіх. Причина подібних проблем лежить у невпорядкованості питання політичного лобізму. В Україні слід запровадити правило лобізму, як у США. І тоді ми чітко будемо бачити, хто кого лобіює і на яких умовах», – резюмував Михайло Цимбалюк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.