Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

візуалізація вул. С.Бандери

Середа, 14 квітня 2021, 16:25

У Львові оприлюднили проект реконструкції площі на перетині вулиць Чупринки-Бандери

візуалізація вул. С.Бандери

Інститут просторового розвитку створив проект громадського простору між вул. Генерала Чупринки та вул. Бандери.

Про це повідомив керівник ЛКП "Інститут просторового розвитку" Олег Шмід на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Інститут просторового розвитку" розробив проект громадського простору між вулицями Генерала Чупринки та Бандери на замовлення німецького товариства співпраці GIZ.

"Тут зручно буде пересідати з громадського транспорту на екологічний індивідуальний транспорт. На трикутнику можна взяти прокатний велосипед, залишити його, взяти самокат, залишити самокат. Прив’язати свій велосипед, зарядити е-велосипед. Неподалік у паркувальних слотах можна зарядити машину. Павільйони буде озеленено в'юнкими рослинами, буде висаджено груші Каллері Шантеклер, які дуже гарно виглядають в усі пори року. Проект буде реалізовано в рамках реконструкції вулиці Бандери", – зазначив Олег Шмід.

Зазначимо, восени минулого року у місті створили робочу групу для перепланування громадського простору на перехресті вул. С. Бандери – вул. Генерала Т. Чупринки, керівником якої став начальник відділу інвестиційних проектів ЛКП "Львівавтодор" Павло Сирватка.

Нагадаємо, з 28 вересня 2020 року у Львові розпочали ремонт вул. С. Бандери, на ділянці від вул. Чупринки до вул. Антоновича. Довжина ділянки вулиці, яку ремонтують, – 1 км 50 м, її поетапно перекриватимуть її для руху транспорту. Виконує роботи ТзОВ "Онур Конструкціон Інтернешнл" на замовлення ЛКП "Львівавтодор". Загальна вартість реконструкції – 209,5 млн грн. 

Ще у грудні 2018 року у Львові презентували проект реконструкції вул. Степана Бандери, яка здійснюється у рамках проекту "Вулиця для всіх", а у 2015 році Львів та Лейпціг підписали Меморандум про співпрацю, який передбачає перепланування цієї вулиці. 

У лютому 2019 року "Львівавтодор" замовив проект реконструкції вул. С.Бандери за 1,7 млн грн у інституту "Містопроект", а у травні 2020 року проектну документацію реконструкції вул. С. Бандери вартістю у 246 млн грн  погодив для Львівської міськради голова Львівської ОДА Максим Козицький. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.