Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Цимбалюк

ВО "Батьківщина"

Прес-реліз,   Вівторок, 11 травня 2021, 12:00

Цимбалюк – серед лідерів за кількістю законопроектів

Михайло Цимбалюк

Михайло Цимбалюк зареєстрував 180 законопроектів.

Народний депутат України, перший заступник голови Комітету Верховної Ради з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів, керівник партії ВО «Батьківщина» на Львівщині Михайло Цимбалюк – серед лідерів за кількістю зареєстрованих та прийнятих законопроектів за період з першого дня роботи парламенту цього скликання до березня 2021 року, інформує прес-служба Львівського обласного партосередку.

Видання Фокус нещодавно підрахувало кількість зареєстрованих законопроектів кожним із 422 народних депутатів, а також тих, які стали нормативними актами.

Щоб переконатися в ефективності роботи депутатів з високим показником законодавчих ініціатив, журналісти звернулися до експертів за розʼясненням аби відрізнити «штампувальників» від старанних парламентарів, а також розпитали самих нардепів, що вони думають про свою роботу. В середньому народні обранці зареєстрували по 75 законопроектів.еред лідерів за кількістю зареєстрованих та прийнятих законопроектів – народний депутат України, перший заступник голови Комітету Верховної Ради з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів, керівник партії ВО «Батьківщина» на Львівщині Михайло Цимбалюк.

Так, у нинішньому скликанні Верховної Ради Михайло Цимбалюк зареєстрував 180 законопроектів (з яких 12 прийняті) – найбільше серед колег по фракції. Зокрема політик ініціював надбавку до пенсій за особливі заслуги громадянам, які за роки незалежності України зробили вагомий внесок у різні сфери життєдіяльності і нагороджені почесною грамотою та грамотою Верховної Ради України.

Також Цимбалюк пропонував парламенту захистити права позичальників мікрокредитів, встановити безкоштовний і пільговий проїзд у транспорті для пенсіонерів, ветеранів праці, учасників АТО та інших ветеранів війни.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.