Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Цимбалюк

ВО "Батьківщина"

Прес-реліз,   Середа, 23 червня 2021, 17:30

Цимбалюк про підсумки минулого парламентського тижня

Михайло Цимбалюк

Нардеп Михайло Цимбалюк підсумував минулий парламентський тиждень.

Про це повідомив народний депутат України від ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк, інформує прес-служба Львівського обласного партосередку.

«Упродовж минулого парламентського тижня народні депутати України ухвалили 26 законопроєктів: 9 – за основу та 17 – в цілому. У другому читанні був прийнятий президентський закон про податкову амністію.

Володимир Зеленський запропонував з 1 вересня 2021 року до 1 вересня 2022-го провести одноразове добровільне декларування активів фізичних осіб.

У цей період держава гарантує декларантам звільнення від кримінальної та адміністративної відповідальності за несплату податків і зборів з доходів, отриманих до 1 січня 2021-го.

У четвер, 17 червня, Верховна Рада України ухвалила закон щодо забезпечення незалежності Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення. Він передбачає, що повноваження члена Нацради починаються з дня його призначення і тривають п’ять років» – наголосив Цимбалюк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.