Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Ярослав Дубневич

Вівторок, 13 липня 2021, 13:39

Суд поділив майно Ярослава Дубневича та його колишньої дружини

Ярослав Дубневич

Суд поділив навпіл між нардепом Ярославом Дубневичем та його колишньою дружиною право власності на 46 земельних ділянок в Зубрі.

Про це йдеться у рішеннях Личаківського районного суду міста Львова від 6 липня 2021 року.

Личаківський районний суд Львова поділив спільне майно колишнього подружжя Дубневичів. За рішенням суду, половина часток Ярослава Дубневича у праві власності на 46 земельних ділянок у Зубрі, 7 ділянок у селі Відники та 2 ділянки в селі Горішнє належатимуть його колишній дружині Наталії Дубневич.

Зазначимо, у своїй декларації про доходи за 2020 рік, де Наталія Дубневич вже не вказана дружина як член його сім'ї, нардеп зазначив 55 земельних ділянок в Зубрі.

Подружжя поділило лише частину майна, яке належало Ярославу Дубневичу на праві власності. Під час судового засідання Наталія Дубневич відмовилася від частини позовних вимог, а саме від поділу часток в компаніях "Науково-дослідна клініка біологічної медицини "Ангеліка", ТОВ "ТЦ Роксолана", "Мисливському господарстві "Зубр" та ТОВ "НВП "Корпорація КРТ", які належать їй.

Також вона відмовилася від визнання права власності на 5 автостоянок, 2 торгово-офісні приміщення, 12 квартир, 2 житлові будинки, 6 нежитлових приміщень та 18 земельних ділянок, які, згідно з декларацією Ярослава Дубневича за 2019 рік, теж належали його колишній дружині.

Нагадаємо, Наталія Дубневич звернулася до суду про поділ спільного з Ярославом Дубневичем майна ще 11 вересня 2020 року. У січні Личаківський районний суд розглянув цю справу. Екс-дружина Дубневича хотіла через суд поділити спільне з нардепом майно, яке арештоване у рамках розслідування НАБУ.

Додамо, 31 жовтня 2019 року Верховна Рада прийняла рішення про зняття недоторканості, затримання та арешт Дубневича. Згідно із розслідуванням, Дубневич є організатором схеми привласнення 93,2 млн грн "Укрзалізниці" при поставці товарів за завищеними цінами. Тоді Дубневичу повідомили про підозру та призначили 93 млн грн застави.

У квітні 2020 року НАБУ завершило розслідування цієї справи. Тоді ж стало відомо, що компанії Дубневича володіли 200 кілограмами золота, яке не потрапило під арешт.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.