Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Цимбалюк

ВО "Батьківщина"

Прес-реліз,   Понеділок, 9 серпня 2021, 17:30

Цимбалюк про стан дотримання прав громадян під час досудового розслідування

Михайло Цимбалюк

Михайло Цимбалюк запросили взяти участь у круглому столі щодо дотримання прав громадян під час досудового розслідування.

Народний депутат України від ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк отримав запрошення почесного Президента Асоціації слідчих України та Спілки прокурорів України Олексія Баганця взяв участь у круглому столі на тему: «Стан дотримання конституційних прав громадян під час досудового розслідування у 2020 році (окремо по кожному правоохоронному органу: (НПУ, ДФС, СБУ, НАБУ, ДБР)», інформує прес-служба Львівського обласного партосередку. 

За словами Цимбалюка, мета проведення круглого столу насправді благородна – привернути увагу влади, громадськості, міжнародних організацій, посольств країн світу, практиків у сфері правоохоронної діяльності та науковців щодо стану дотримання конституційних прав громадян під час досудового розслідування на території України.

«Адже статистика – невтішна. Щороку в середньому на 15% більше до суду подається прокурорами та слідчими клопотань про обрання виняткового запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, в той час, коли застава судами стала обиратись майже втричі рідше. Майже 3/4 поданих клопотань слідчих і прокурорів про проведення обшуків слідчі судді задовольняють і лише відносно приблизно 16% клопотань відмовляють», – наголосив народний депутат.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.