Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Цимбалюк

ВО "Батьківщина"

Прес-реліз,   Середа, 11 серпня 2021, 15:00

Кабмін повинен працювати системно – Цимбалюк

Михайло Цимбалюк

Уряд працює без затвердженої парламентом програми дій.

Про це повідомив народний депутат України від ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк, інформує прес-служба Львівського обласного партосередку. 

«Системної роботи Кабінету Міністрів України немає. Пересічний українець вимірює ефективність роботи влади двома критеріями – наповненістю свого гаманця та холодильника.

В підсумку Уряд працює без затвердженої парламентом програми дій, а відтак є ризик, що він може будь-коли бути відправлений у відставку.

Є низка питань до практично усіх міністрів, але основний акцент має бути на соціальному напрямку – для того, щоб він виконувався мають злагоджено працювати інші структури, які відповідають за бюджетні доходи.

Найбільша проблема команди нинішнього Президента – там пішли вузькопартійним шляхом і не залучають до роботи реальних фахівців своєї справи» – наголосив Цимбалюк.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.