Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Цимбалюк

ВО "Батьківщина"

Прес-реліз,   Середа, 18 серпня 2021, 15:18

Цимбалюк: Підтримка спорту, культури, мови – наша зброя проти агресора в тилу

Михайло Цимбалюк

Врахувати всі помилки влади у підготовці українських спортсменів до Олімпіади у Токіо і не допустити їх у майбутньому – основне завдання зараз.

Про це напередодні в ефірі одного з телеканалів розповів народний депутат України від ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк, інформує прес-служба Львівського обласного партосередку.

За словами політика, зараз Уряд і Офіс Президента повинні проаналізувати ефективність роботи міністра молоді і спорту у підготовці до змагань.

«Ми неодноразово чули від олімпійців та громадськості, що в складі делегації поїхали чиновники, бюрократи, а в підсумки деякі спортсмени опинилися без підтримки своїх тренерів. Так, вони здобували медалі, але це радше крізь сльози і завдяки відданості справі», – зазначив Михайло Цимбалюк.

Він також додав, що не на все в українському спорті вистачає державних грошей, втім щодо олімпійських видів спорту важливо, аби держава гарантувала якісну підготовку спортсменів.

«Вірю, що наша параолімпійська збірна на Олімпіаді досягне кращих результатів і основне, що держава не відверталася від спортсменів, бо підтримка спорту – це як і підтримка української культури, мови – наша зброя проти агресором у тилу», – підсумував Михайло Цимбалюк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.