Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

П'ятниця, 20 серпня 2021, 13:04

На День незалежності у Львові відбудеться святковий концерт

Львів

На площі біля Національної академії сухопутних військ у Львові виступлять alyona alyona, Аркадій Войтюк, Navka, Kalush та Patsyki Z Franeka.

Про це повідомила пресслужба Львівської ОДА.

У вівторок, 24 серпня, о 18:00 год на площі біля Національної академії сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного на вул. Стрийській у Львові відбудеться святковий концерт до Дня незалежності України.

На сцені виступлять alyona alyona, Аркадій Войтюк, Navka, гурти Kalush і Patsyki Z Franeka. А сама сцена стоятиме на місці, де нещодавно знесли монумент слави. Ведучим концерту буде Анатолій Козак.

Вхід на концерт вільний.

Нагадаємо, Львівська ОДА замовила за 164 тисячі гривень обладнання для проведення у Львові святкового концерту з нагоди 30-ти річчя Незалежності України, а на території Національної академії сухопутних військ встановили 50-метровий флагшток вартістю понад 12 млн грн.

Додамо, Міністерство культури та інформаційної політики створило Цифрову мапу подій до Дня незалежності України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.