Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

дитячий садочок

П'ятниця, 27 серпня 2021, 16:55

У МОЗ змінили норми карантину в дитячих садочках

дитячий садочок

В Україні затвердили нові карантинні заходи в дитячих садочках.

Про це йдеться на сайті Міністерства охорони здоров'я України.

Міністерство охорони здоров'я затвердило нові карантинні заходи в дитячих садочках у зв'язку із поширенням коронавірусу.

Зокрема, відтепер температуру тіла перевірятимуть у дітей лише на вході до дитячого садочку, а не кожні чотири години, як раніше. Всі заходи – термометрія, обробка або миття рук – проводяться в ігровій формі і за особистим прикладом педагогічного працівника. 

Якщо у дитини є ознаки ГРВІ або температура тіла вище +37,2, то за відсутності батьків її потрібно ізолювати в спеціальному приміщенні та терміново повідомити про це батьків.

Вихователів та інших працівників допускатимуть до дитячого садочку після виміру температури і за умови наявності захисної маски. Маски можуть не використовуватися під час занять в групах, але під час переміщення між приміщеннями треба обов'язково надягати маску. Всі співробітники при спілкуванні між собою повинні бути в масках. 

На час карантину заборонено:

- використання м'яких іграшок;

- проведення батьківських зборів (дистанційні дозволені);

- перебування в приміщеннях дитячого садочку у вуличному взутті;

- обмежено проведення нарад або зборів.

Нагадаємо, станом на 26 серпня у Львівській області перше щеплення від коронавірусу зробили 73% працівників освітніх закладів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.