Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

поліклініка

Вівторок, 26 грудня 2023, 11:37

В Україні відновили видачу е-рецептів через SMS-повідомлення

поліклініка

Через збій у "Київстарі", пацієнти могли отримати номер та код електронного рецепта без СМС, зараз робота системи відновлена    

Про це повідомило Міністерство охорони здоров'я України на своїй сторінці у Facebook.
 
Надсилання СМС-повідомлень для відпуску е-рецептів відновлено. Пацієнти, як і раніше, зможуть отримати необхідні рецептурні ліки, вказавши номер рецепта та код його погашення – ця інформація надходить їм на телефон.
 
"Нещодавно через затримки у роботі одного з операторів мобільних мереж були запроваджені тимчасові зміни у виписуванні е-рецептів. Оскільки абоненти знову можуть отримувати СМС-повідомлення, від 26 грудня 2023 року надсилання СМС для е-рецептів буде здійснюватися у звичному режимі" – йдеться у повідомленні.
 
 
Для погашення е-рецептів, створених у період з 15.12.2023 по 25.12.2023 включно, пацієнт може використати код, зазначений в інформаційній довідці до рецепта. Додаткові дії від медичних працівників не потрібні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.