Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ірина Микичак

П'ятниця, 31 березня 2023, 10:25

Микичак звільнили з посади заступниці міністра охорони здоров'я

Ірина Микичак

Уряд звільнив Ірину Микичак з посади заступниці міністра охорони здоров'я, вона переходить на іншу посаду.

Про це повідомив міністр освіти і науки України Віктор Ляшко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Вчора, 30 березня, на своєму засіданні Кабінет міністрів звільнив Ірину Микичак, яка раніше очолювала департамент охорони здоров'я Львівської ОВА, з посади заступника міністра охорони здоров'я України.

Натомість вона працюватиме у новоствореному Координаційному центрі психічного здоров’я.

"Ірина Микичак припиняє свою роботу у якості мого заступника. Таке рішення Ірини Володимирівни було підтримано на засіданні уряду. Радий, що Ірина Володимирівна покидає лише адміністрацію міністерства, але не покидає команду та систему охорони здоров’я. Вона продовжить свою роботу над удосконаленням медичної сфери за добре знайомим для себе напрямком у складі сьогодні створеного урядом Координаційного центру з психічного здоров’я" – заявив Ляшко.

Нагадаємо, у квітні 2020 року Ірину Микичак призначили заступницею міністра охорони здоров'я України. До цього, з 18 березня того року Микичак була першою заступницею міністра охорони здоров'я.

Ірину Микичак у грудні 2019 року звільнили з посади директора департаменту охорони здоров'я Львівської ОДА.

Додамо, у листопаді 2019 року на сесії Львівської обласної ради фракції Самопоміч, Громадянська позиція та ВО Свобода підписали звернення, у якому пропонували звільнити Ірину Микичак з посади директорки департаменту охорони здоров'я Львівської ОДА.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.