Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Цимбалюк

ВО "Батьківщина"

Прес-реліз,   П'ятниця, 24 вересня 2021, 17:30

Вимагаємо створити комісію щодо зловживань у Нафтогазі – Цимбалюк

Михайло Цимбалюк

Видобуток українського газу коштує приблизно одну гривню за кубічний метр, а населенню його продають майже у вісім разів дорожче.

Напередодні головний виконавчий директор «Нафтогазу» Отто Ватерландер повідомив, що видобуток українського газу коштує приблизно одну гривню за кубічний метр, а населенню його продають майже у вісім разів дорожче.

Про це у четвер, 23 вересня, під час брифінгу у парламенті повідомив народний депутат України від ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк, інформує прес-служба Львівського обласного партосередку. 

«Саме тому ВО «Батьківщина» ініціюватиме створення тимчасової слідчої комісії при Верховній Раді України щодо виявлення у НАК «Нафтогаз» фінансових зловживань», – зазначив Цимбалюк.

Політик також зауважив, що під час «Години запитань до Уряду» прем’єр-міністр має роз’яснити українцям формування тарифної політики, зокрема цін на блакитне паливо.

«Народним депутатам України варто неодмінно розглянути наш спільний законопроєкт №4680 про те, щоб український газ за собівартістю плюс 30% прибутку віддати людям і бюджетним установам», – наголосив Михайло Цимбалюк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.