Томаш Фіала шукатиме українську правду у львівському бізнес-центрі Viking

Вівторок, 28 вересня 2021, 16:32

Компанія Dragon Capital завершила угоду з придбання бізнес-центру Viking у Львові.

Про це повідомляє компанія Dragon Capital.

Група компаній Dragon Capital завершила угоду з придбання бізнес-центру Viking, що на перетині вулиць Зеленої та Пимоненка у Львові.

Бізнес-центр, який офіційно здали в експлуатацію у серпні цього року, складається з двох секцій (9 та 12 поверхів) загальною площею 18 766,1 м², а також парковки на 102 машиномісця.

"Це наш другий бізнес-центр у Львові та 14 у портфелі офісної нерухомості Dragon Capital в Україні. Перший офісний об'єкт у Львові ми збудували у 2020 році в рамках розширення нашого ТРЦ Victoria Gardens, додавши до 52 тисяч м² торгових площ 8 тисяч м² офісів. Ми бачимо великий потенціал у ринку комерційної нерухомості Львова і окрім торгових та офісних об'єктів розвиваємо тут також масштабний проєкт індустріального парку М10 Lviv Industrial Park на понад 140 тисяч м²" – заявив генеральний директор Dragon Capital Томаш Фіала.

Першими орендарями бізнес-центру стали IT-компанії. 

Зазначимо, ще наприкінці червня стало вперше відомо, що компанія Томаша Фіали планує придбати бізнес-центр Viking.

Додамо, Dragon Capital – одна з найбільших груп компаній в Україні, яка працює в сфері прямих інвестицій та фінансових послуг. Її кінцевим бенефіціаром є громадянин Чехії Томаш Фіала. На початку вересня Dragon Capital офіційно придбала Трускавецький завод мінеральних вод, також вона володіє індустріальним парком у Рясне-2.

Компанія Фіали пов'язана зі скандалом довкола будинку Терлецького на вулиці Сахарова, 52, який виконком Львівської міськради дозволив знести, а на його місці збудувати скляний офіс з підземним паркінгом.

Із Dragon Capital безпосередньо пов'язана ТзОВ "Драгон Капітал Консалтинг", що у липні 2019 року придбала за 116 млн грн приміщення колишньої ресторації "Під Левом" на Площі Ринок, 19, 20 та 21 у Львові. 

Також Фіала володіє ТзОВ "Європоліс проперті холдінг", яке 5 липня 2019 року отримало дозвіл від Львівської міськради добудовати ТРЦ Victoria Gardens.

На парламентських виборах 2019 року Томаш Фіала був одним зі спонсорів партії Голос Святослава Вакарчука.

Мітки: Dragon Capital, бізнесцентр, вул зелена, новини львова, Томаш Фіала, фото