Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вул. П'ясецького

google.com.ua

Середа, 29 вересня 2021, 17:10

Аптечні склади на П'ясецького продали за 30 мільйонів

вул. П'ясецького

Львівська облрада продала за 30 мільйонів гривень колишні аптечні склади на вул. П'ясецького, 9 фірмі дочки екс-голови Самбірської РДА Івана Білака.

Управління майном спільної власності Львівської обласної ради продало у системі ProZorro колишні аптечні склади на вул. П'ясецького, 9 у Львові загальною площею 5431,1 м².

Аукціон стартував 29 вересня, участь у ньому взяли ТзОВ "Ререрв плюс" та ТзОВ "Гал-Поліграф", які запропонували за ці склади 27 550 000 грн і 30 000 777 грн відповідно. Переможцем обрали ТзОВ "Гал-Поліграф", а початкова вартість будівель становила 21 849 600 грн. 

Колишні аптечні склади на вул. П'ясецького, 9 знаходяться на земельній ділянці площею 3,1278 га й складають комплекс із 16 будівель: гараж, адмінбудівля, спиртосховище, дві будівлі прохідних, дев'ять складів та два ангари.

Усі приміщення пребувають у занедбаному стані та потребують ремонту. Також вони є відрізані від інженерних мереж.

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ "Гал-Поліграф" зареєстроване з 2019 року у Львові, займається друкуванням іншої продукції та виробництвом паперових канцелярських виробів. Власниками фірми є самбірчанка Іванна Білак та львів'янин Володимир Мазурик.

Спільно з своїм батьком, Іваном Білаком (екс-голова Самбірської РДА та колишній член Партії Регіонів), Іванна Білак є співвласницею фермерського господарства "Білак", що знаходиться у селі Стрилковичі на Самбірщині.

Нагадаємо, у квітні цього року аптечні склади на вул. П'ясецького, 9 вирішили виставити на продаж, закупівлю оголосили на початку вересня цього року.

Хоча ще у грудні 2019 року депутати планували ці склади списати. Тоді під час голосування їм забракло одного голосу, а у 2020 році міський голова Львова Андрій Садовий пропонував облраді передати ці аптечні склади у власність міста.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.