Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

шкільний автобус

krasne-rada.gov.ua

Понеділок, 4 жовтня 2021, 11:46

Громада Красного за власні кошти придбала новий шкільний автобус

шкільний автобус

Новий шкільний автобус обійшовся Красненській ОТГ у 1,95 мільйона гривень.

Про це повідомила прес-служба Красненської громади.

Красненська ОТГ за гроші селищного бюджету, що були виділені наприкінці червня депутатами селищної ради, придбала шкільний автобус із Черкас вартістю 1,95 млн грн.

Новий шкільний автобус  Аtaman 2019 року випуску розрахований на 32 посадочних місця, має додаткові рівні безпеки, обмеження у швидкості руху, звукову і світлову сигналізацію, аварійні кнопки тощо. Щоб доставити новий "школярик" до Красненської громади, водій подолав майже 700 км.

"Придбання нового шкільного автобуса для дітей громади – це ще один крок для досягнення поставленого пріоритетного завдання – забезпечення рівного доступу до якісних освітніх послуг громади – зауважив селищний голова Роман Фурда.

Окрім автобуса, за кошти селищного бюджету, в рамках співфінансування "область-громада", сьогодні, 4 жовтня Красненська громада від Львівської ОДА отримає один новий шкільний автобус.

Загалом учнів до шкіл Красненської територіальної громади будуть підвозити п’ять шкільних автобусів.

Нагадаємо, у вересні Львівська ОДА замовила у київської фірми 23 шкільних автобуси за 43 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.