Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

коронавірус

Понеділок, 22 листопада 2021, 13:17

Львівщину планують виключити із червоної карантинної зони

коронавірус

Цього тижня у МОЗ ініціюють виключення Львівської області із "червоної" зони карантину.

Про це повідомляє Українська правда.

Як заявив сьогодні, 22 листопада, на брифінгу міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко, цього тижня Луганська та Львівська області покинуть "червону" зону карантину.

"За карантинними індикаторами Луганська і Львівська області виходять із червоного рівня епідемічної небезпеки. Тому на цьому тижні ініціюватимемо засідання державної комісії із техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій" – наголосив Ляшко.

За його словами, наразі в Україні 41% українців отримали одну дозу вакцини від коронавірусу, а 31,5% – повністю вакцинували.

Нагадаємо, карантин в Україні, який вперше запровадили з 12 березня 2020 року, продовжили до 31 грудня 2021 року. А з 24 лютого запровадили адаптивний карантин: країну знову поділили на "червону", "помаранчеву", "жовту" та "зелену" зони, в залежності від епідемічної ситуації. 

З 30 жовтня у Львівській області запровадили "червоний" рівень епідемічної небезпеки.

З 22 листопада у області для проїзду приміськими маршрутками або залізницею необхідно мати Covid-сертифікат, а також відновили очне навчання для учнів 5-11 класів, однак за дотримання певних умов.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.