Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Цимбалюк

ВО "Батьківщина"

Прес-реліз,   П'ятниця, 26 листопада 2021, 14:05

Михайло Цимбалюк відвідав Дрогобиччину

Михайло Цимбалюк

Вчора нардеп Михайло Цимбалюк побував з робочим візитом у Дрогобицькому районі.

Про це повідомив народний депутат України від ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк, інформує прес-служба Львівського обласного партосередку.

«15 кілометрів від районного центру і відрізані від цивілізації, а все тому, що немає якісної дороги. З робочим візитом побував у Дрогобицькій міській територіальній громаді, що на Львівщині.

Разом з міським головою Дрогобича Тарасом Кучмою відвідали села Лішня та Медвежа. Місцеві мешканці нарікають, що через погане дорожнє покриття не завжди сюди доїжджає громадський транспорт, а за продуктами харчування, до найближчого магазину, потрібно долати самостійно декілька кілометрів.

Староста сіл Медвежа, Ступниця, Селець та Котоване Роман Явірський з мешканцями громади передав звернення щодо необхідності проведення капітального ремонту автодороги Ступниця-Лішня – востаннє там ремонтували дорогу в 90-х роках минулого століття, а зараз це непроїзні шляхи ще й з аварійним мостом через річку Бистриця.

Саме через його аварійність батьки не пускають своїх дітей до садочку чи школи, бо занепокоєнні, що він зможе не встояти від автобусу «Школярик».

А тому спільно з командою ВО «Батьківщина» на всіх рівнях вимагатимемо виділення у 2022 році коштів державного та місцевих бюджетів на проведення капітального ремонту автомобільної дороги, яка без сумніву дасть нове дихання селам цієї громади», – зазначив Михайло Цимбалюк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.