Київська фірма збудує вертолітній майданчик для Лікарні швидкої медичної допомоги

Понеділок, 29 листопада 2021, 12:57

Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги Львова провела тендер із будівництва вертолітного майданчика.

Комунальне некомерційне підприємство "Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги м.Львова" провело тендер у системі ProZorro на будівництво злітно-посадкового майданчику гвинтокрилів у КНП "Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги м. Львова" на вул. І. Миколайчука, 9.

Участь у аукціоні взяли ПП "РОМБ +" (18 352 000 грн), ТзОВ "Тернопільське управління механізації" (19 473 825 грн), ТзОВ "Інтеграл Сістемс" (19 544 760 грн) та ТОВ "Західбудпроект" (19 560 421,20 грн). Переможцем обрали ТзОВ "Інтеграл Сістемс", а очікувана вартість будівництва становила 19 571 228 грн.

Як йдеться у закупівлі, вертолітний майданчик для термінової госпіталізації хворих у важких станах біля лікарні швидкої допомоги збудують в межах проекту Міністерства охорони здоров’я. Його планують збудувати до 30 червня 2022 року. 

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ "Інтеграл Сістемс" зареєстпроване з 2011 року у Обухові на Київщині, займається будівельно-монтажними роботами, будівництвом будівель. Керівницею та власницею фірми є киянка Оксана Пшець. На початку цього року вона разом із одеською фірмою ТОВ "Держдорпроект" створила нову будфірму у Києві – консорціум "Аеродорпроект".

Нагадаємо, у листопаді 2020 року виконком міськради затвердив містобудівну документацію для будівництва вертолітного майданчику на території лікарні швидкої допомоги Львова. А у липні того ж року служба авіації надала дозвіл на облаштування вертолітного майданчика на території цієї лікарні.

А на початку листопада цього року з держбюджету виділили 11 млн грн на будівництво вертолітного майданчика в Лікарні швидкої медичної допомоги.

Мітки: ProZorrо, гвинтокрил, закупівлі, Лікарня швидкої медичної допомоги Львова, новини львова