Екс-кандидат від партії Соскіна каже, що ще не призначена заступником директора освітнього департаменту Львівської ОДА

Середа, 23 січня 2013, 19:37

Колишній заступник голови Городоцької РДА із соціальних питань Світлана Книшик, яка на парламентських виборах 2012 року була кандидатом в нардепи від Української національної консервативної партії, спростувала інформацію про своє призначення заступником директора департаменту з питань освіти, науки, сім’ї та молоді Львівської ОДА.

Про це вона сьогодні, 23 січня, повідомила в коментарі Варіантам

За словами Книшик, зараз вона дійсно проходить стажування у Львівській ОДА, однак чи її призначать заступником – наразі невідомо.

Відповідаючи на запитання, чи не розходиться робота в провладній структурі з її позицією проти діяльності міністра освіти Дмитра Табачника, про що Книшик заявляла під час виборчої кампанії в жовтні 2012 року, чиновниця зазначила:

"Я є професіоналом, відмінником освіти, чому я не маю права претендувати на цю посаду?".

Вона додала, що є безробітною вже 8 місяців, і весь цей час перебуває на біржі.

Голова УНКП Олег Соскін в коментарі Варіантам розповів, що вважає Книшик професіоналом високого рівня і не має нічого проти її призначення заступником Брегіна.

"Звісно, якщо вона на своїй посаді підтримуватиме провладний режим, то УНКП її критикуватиме", – зазначив Соскін.

Нагадаємо, сьогодні в ЗМІ з’явилась інформація, що Світлану Книшик призначено заступником директора департаменту з питань освіти, науки, сім’ї та молоді Львівської ОДА.

Зазначимо, що під час виборчої кампанії Світлана Книшик зняла свою кандидатуру на користь самовисуванця Ярослава Дубневича в Городоцькому окрузі.

До 2012 року Книшик була членом Партії регіонів.






Мітки: Львівська ОДА, Олег Соскін, Світлана Книшик