Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

карантин у Львові

Середа, 29 грудня 2021, 16:25

Шмигаль виключив запровадження нових локдаунів в Україні

карантин у Львові

Уряд більше не планує запроваджувати жорсткі локдауни в Україні.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Кабінет міністрів не планує вводити локдауни в Україні навіть під час перебування всіх регіонів у "червоній" зонах карантину.

Як заявив сьогодні, 29 грудня, під час засідання уряду прем'єр-міністр Денис Шмигаль, бізнес зможе працювати в "червоних" зонах за умови 100% вакцинації працівників.

"Завдяки запуску безкоштовної вакцинації ми більше не плануємо вводити тотальні локдауни. Бізнес може працювати навіть в "червоних" зонах якщо його працівники вакциновані на 100%" – наголосив Денис Шмигаль.

Зазначимо, карантин в Україні, який вперше запровадили з 12 березня 2020 року, продовжили до 31 березня 2022 року, а з 6 грудня набули чинності оновлені правила адаптивного карантину для "жовтої" карантинної зони, які уряд затвердив ще 24 листоп

З 7 грудня на території Львівської області діє "жовта" карантинна зона, а з 22 листопада у області для проїзду приміськими маршрутками або залізницею необхідно мати Covid-сертифікат.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.