Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Цимбалюк

Прес-реліз,   П'ятниця, 14 січня 2022, 17:30

Малокваліфіковані представники влади – Цимбалюк

Михайло Цимбалюк

Нардеп Михайло Цимбалюк про Академію зовнішньої розвідки.

Про це повідомив народний депутат України від ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк, інформує прес-служба Львівського обласного партосередку. 

«Кабінет Міністрів України на початку листопада минулого року вирішив ліквідувати Академію зовнішньої розвідки.

Рішення ухвалене за пропозицією Міністерства освіти і науки. Принаймні так тоді стверджували можновладці, а тому звернувся з депутатським зверненням до міністра освіти та науки з проханням роз’яснити мотивацію такого рішення.

Відповідь вразила, мовляв Академію зовнішньої розвідки ліквідували за вказівкою прем’єр-міністра. Цікаво від коли профільне міністерство відсторонюється від прийняття рішень, які мають відношення до освітніх питань, тим більше таких стратегічних.

На превеликий жаль, малокваліфіковані представники влади дуже важко усвідомлюють необхідність високої кваліфікації кадрів і, схоже, тяжко проводять логічні причиново-наслідкові зв’язки між підготовкою молоді та успішним функціонування держави.

Працівники відповідних служб просто мусять бути кваліфікованими, компетентними, патріотичними і державницьки налаштованими. Тільки такі кадри зможуть забезпечити національну, державну та громадську безпеку» – наголосив Цимбалюк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.