Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Петро Адамик

Фб Петра Адамика

Прес-реліз,   П'ятниця, 4 лютого 2022, 15:14

Європейська Солідарність хоче доповнити Програму тероборони для Львова конкретними заходами

Петро Адамик

Фракція Європейської Солідарності у Львівській міськраді пропонує доповнити Програму тероборони для міста конкретними заходами.    

Про це повідомила пресслужба фракції Європейської Солідарності у Львівській міській раді.

"Переконані, це важлива та потрібна програма, оскільки вона спрямована на формування патріотичної свідомості та стійкої мотивації наших мешканців, на набуття у них знань та практичних умінь, які необхідні для захисту України, розвитку патріотичного виховання дітей та молоді, захисту цілісності та суверенітету України в умовах загрози військових дій. Захист країни – це наша спільна відповідальність", – наголосив голова фракції ЄС у Львівській міській раді Петро Адамик. 

Петро Адамик зазначив, що для ефективної реалізації Програми Європейська Солідарність пропонує утворити координаційну раду з питань територіальної оборони з внесенням до її складу голів депутатських фракцій, постійних депутатських комісій Львівської міської ради та Секретаря Львівської міської ради. 

Депутати Європейської Солідарності також вважають, що в основних завданнях Програми необхідно зробити наголос на допомозі підрозділам тероборони в матеріально-технічному забезпеченні, інформаційній підтримці, а також на створенні умов для практичної підготовки населення до спротиву.

Програма також має містити конкретні заходи, які профінансують коштом міського бюджету. 

Нагадаємо, що Програму підготовки міської територіальної громади до  національного спротиву на 2022-2024 роки депутати планують прийняти на найближчому пленарному засіданні сесії Львівської міської ради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.