Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Буськ

Середа, 23 лютого 2022, 13:20

Мешканців Буської тергромади вчитимуть військової справи

Буськ

Цієї неділі у Буську воїни ООС (АТО) проведуть для мешканців тергромади навчання з військової справи.

Про це повідомила пресслужба Буської міської ради.

У неділю, 27 лютого, на території палацу графа Бадені у Буську з 13.00 до 16.00 год відбудуться навчання з загальновійськової підготовки. Участь у навчанні зможуть взяти мешканці Буської тергромади старші 18 років.

Заняття з медичної та тактичної підготовки, саперної справи та поводження зі зброєю проведуть учасники ООС (АТО) відокремленого підрозділу "Всеукраїнська Спілка учасників бойових дій в АТО "Побратими України".

Нагадаємо, сьогодні, 23 лютого, РНБО прийняла рішення запровадити надзвичайний стан на всій території України, крім Донецької та Луганської областей, де вже діє надзвичайний правовий режим.

Додамо, після підписання 21 лютого президентом Російської Федерації Володимиром Путіним указу про визнання ОРДЛО, а 22 лютого ратифікування Держдумою Росії угоди про співпрацю з ЛНР і ДНР, Львівська облрада та Львівська міськрада оприлюднили заяви, у яких вимагають розірвати дипломатичні відносини України з Росією.

Новина створена в рамках проєкту «Організаційна підтримка незалежних місцевих медіа», який реалізується ГО «Атом» у партнерстві з ІА «Варіанти» за фінансової підтримки Чорноморського фонду регіонального співробітництва (BST) у межах програми ЄС «Прямуємо разом». Зміст новини не обов'язково відображає погляди ЄС.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.