Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Консульство Польщі у Львові

Понеділок, 28 лютого 2022, 13:28

Від сьогодні паспорти можна отримати у Генеральному консульстві Польщі у Львові

Консульство Польщі у Львові

У Генконсульстві Польщі у Львові можна отримати паспорти, які були надіслані до візового центру поштою та ті, що були подані безпосередньо до консульства.

Про це повідомило Генеральне консульство Республіки Польща у Львові.

Від сьогодні, 28 лютого, у Генеральному консульстві Республіки Польща у Львові можна отримати паспорти, які були надіслані до візового центру у Львові поштою та ті, що були подані безпосередньо до консульства.

Додамо, з 24 лютого 2022 року консульство призупинило прийом заяв на візу та MRG до подальшого повідомлення.

Також з 25 лютого відділ карти поляка Генконсульства Польщі у Львові призупинив прийом клієнтів у сфері збору Карт поляка та прийому заяв на видачу Картки поляка. До подальшого повідомлення припинено можливість подання заяв на продовження дії Карти поляка поштою.

Нагадаємо, Міністерство закордонних справ Польщі запустило сайт для підтримки українських біженців.

Зазначимо, 24 лютого Росія розпочала повномасштабну війну проти України. Президент Володимир Зеленський оголосив про розірвання дипломатичних відносин із Російською Федерацією.

В Україні ввели воєнний стан, а Зеленський підписав указ про загальну мобілізацію.

Додамо, понад 150 тисяч українців за чотири дні потрапили до Польщі через пункти пропуску області.

Новина створена в рамках проєкту «Організаційна підтримка незалежних місцевих медіа», який реалізується ГО «Атом» у партнерстві з ІА «Варіанти» за фінансової підтримки Чорноморського фонду регіонального співробітництва (BST) у межах програми ЄС «Прямуємо разом». Зміст новини не обов'язково відображає погляди ЄС.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.