Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

Середа, 30 січня 2013, 17:30

Рішення суду щодо будинку у Парку культури – піар правоохоронних органів – Баляш

Рішення Господарського суду Львівської області, згідно з яким будинок у Центральному парку культури і відпочинку ім. Б.Хмельницького у Львові має бути поверненим у комунальну власність, не стосується будівництва на вул. Лижв’ярській, 42.

 

Про це Варіантам розповів львівський бізнесмен, депутат Львівської обласної ради Олег Баляш.

За словами Баляша, прокуратура виявила факт продажу майна за підробленими документами щодо подій 20-річної давності, однак це будинок за цей час перебудовувався буже багато разів і його площа збільшилась більше, ніж удвічі.

Відтак, як наголосив бізнесмен, не може бути навіть мови про передачу цього будинку назад у комунальну власність.

«Могло би теоретично йтися про якусь частину тих 300 метрів, які були куплені по договору. Але найгіршим у цій ситуації є те, що будинок був знесений. І його близько року не існує. Тому я розцінюю це більше як піар правоохоронних органів», - наголосив Баляш.

На його думку, некоректно пов’язувати це рішення щодо старого будинку із новоствореним незавершеним будівництвом сім’ї Баляша.

Депутат зазначив, що його родина володіє всіма документами на нове будівництво. Утім, додав він, зараз є певні судові заборони, щодо яких проходять суди в інших інстанціях.

Це, зокрема, стосується дозволу на право будівництво, який вже відновлено за рішенням суду, а також справа щодо заборони будувати огорожу.

Стосовно останньої, то бізнесмен не розуміє, яке відношення вона має до самого будівництва, проте наголошує, що як законослухняний громадянин виконує ухвалу у суді.

Як пояснив Баляш, будівництво не займає жодної території в парку, позаяк воно відбувається на місці знесеного будинка площею 750 кв м.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.