Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

продаж алкоголю

Четвер, 14 квітня 2022, 13:56

У Мостиськах послабили заборону на продаж алкоголю

продаж алкоголю

На території Мостиської ОТГ дозволили продавати алкогольні напої з 10:00 до 20:00 год.

Про це повідомляє Дрогобицька міська рада на своїй сторінці у Фейсбуці.

Вчора, 13 квітня, мерчиня міста Мостиська Мирослава Пельц підписала розпорядження, яким з 13 квітня послаблюється заборона на продаж алкогольних напоїв на території громади.

Зокрема, з 13 квітня закладам торгівлі на час дії в Україні воєнного стану на території Мостиської ОТГ дозволили торгівлю алкогольними та слабоалкогольними напоями (у тому числі пивом) з 10:00 до 20:00 год.

Зазначимо, раніше на території Мостиської ОТГ алкоголь не продавали з 18.00 до 10.00 год. 

Нагадаємо, раніше Варіанти склали перелік ОТГ Львівщини, які на час дії воєнного стану повністю або частково заборонили продаж алкоголю. А з 1 квітня на території Мурованської та Жидачівської ОТГ вдень дозволили продавати алкогольні напої та пиво.

У Стрию з 6 квітня можна продавати слабоалкогольні напої, крім неділі, а на території Новояричівської громади встановили обмеження: лише одну пляшку одній людині. У Дрогобичі з 12 квітня також ослабили заборону на продаж алкоголю, а з 11 квітня – у місті Комарно, з 15 квітня – у Сокалі.

Також у Львові з 1 березня магазинам та закладам громадського харчування повністю заборонено продавати алкогольні напої, однак петиція про дозвіл на продаж у Львові алкогольних напоїв міцністю до 20% за день набрала необхідну кількість голосів. Її мають розглянути депутати на сесії міської ради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.