Старгород харків'янина Гуменного святкуватиме побєдоносіє у Сочі

Четвер, 5 травня 2022, 12:05

Львівський Старгород належить компанії бізнесмена Ігоря Гуменного та входить до мережі ресторанів у РФ.

Про це повідомляє автор та ведучий проєкту "Антиподи" в Ісландії Сергій Іванов на своїй сторінці у Фейсбуці.

Компанія українського бізнесмена Ігоря Гуменного UBC Group, якій належить львівський ресторан "Старгород", має однойменні ресторани в Санкт-Петербурзі та Сочі. 

"Гуменному належить мережа ресторанів "Старгород", до якої входять однойменні ресторани в Санкт-Петербурзі та Сочі. Ці ресторани в своїх пабліках пропонують відвідувачам відсвяткувати 1 та 9 травня. Тематику та стилістику вечірок дуже просто зрозуміти з афіш" – написав Іванов.

За його словами, UBC Group, обходячи санкції, працювала у Криму, а також на території Росії – в Білгородській області.

"UBC Group працювала на території Росії – в Білгородській області. З початком війни Гуменний зупинив свої заводи в Україні, але його кримське підприємство – Красноперекопський завод холодильного обладнання – продовжує працювати і постачає продукцію як на територію держави-агресора, так і в ОРДЛО. При цьому він позиціонує себе як респектабельний український бізнесмен, менторствує на сторінках преси, ділиться досвідом ведення успішного бізнесу" – наголошує Сергій Іванов.

За даними Forbes, у 2020 році Ігор Гуменний знаходився на 80 місці серед найбагатших українців із доходом у 110 мільйонів доларів.

Нагадаємо, у 2017 році 10 охоронців ресторану "Старгород" жорстоко побили двох учасників АТО, а у 2018 році в ресторані вбили відвідувача.

У 2012 році в цьому ресторані публічно заколювали свиней, однак міський голова Львова Андрій Садовий запропонував провести з власниками закладу "профілактичну розмову".

Мітки: Львів, новини львова, ресторани Львова, російський капітал, Росія, старгород