Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Андрій Садовий

Четвер, 5 травня 2022, 17:24

Садовий звільнив працівницю Львівської міськради за квартплатне мародерство

Андрій Садовий

Чиновницю Львівської міськради, яка вдвічі підняла квартплату для орендарів, звільнили з роботи.

Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий на своїй сторінці у Фейсбуці.

У Львівській міськраді звільнили працівницю, яка вдвічі підняла для орендарів вартість оплати за квартиру, звинувативши її в мародерстві.

"Війна показала, що серед львів'ян, як і серед мешканців інших міст, люди є різні. Не всі жертвують тим, що мають. На жаль, є й такі, хто може бути байдужими, нечесним, або намагатись заробити грошей.

От вчора. Мені розповіли про працівницю міської ради, яка вдвічі підняла квартплату. Ми повідомили їй, що це мародерство, і звільнили. Чи правильно це? Юридично – не дуже. Але жінка сама написала заяву на звільнення. На мою думку, така людина не може працювати в Ратуші" – заявив Садовий.

Він розповів, що анонімно подзвонив до декількох рієлторів, які шукали орендарів, щоб переконатися, чи приймають вони переселенців зі східних та південних областей.

"Побачив скріни з чату, де рієлтори шукають орендарів виключно із західних областей України. Набрав кілька номерів. Під чужим іменем запитав, чи можуть поселитись родичі зі східних або південних областей. Відповіли, що так. То чому тоді ви пишете, що приймаєте лише із західних? Бо так більша ймовірність, що люди орендуватимуть квартири на довший термін. Ці власники та рієлтори теж вірять, що Україна скоро переможе і всі повернуться додому. А їм тоді прийдеться шукати нових клієнтів.

Прошу вас не зациклюватись і не концентруватись на негативі. Тисячі львів'ян безкоштовно прийняли у своїх домівках людей, тисячі вже понад 70 днів волонтерять на кухнях, складах, у благодійних фондах. І таких точно більше" – додав Садовий.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.