Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

візуалізація

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 22 липня 2022, 13:34

На Навроцького зведуть трьохсекційний житловий комплекс з двоповерховим підземним паркінгом

візуалізація

Виконком дозволив збудувати на вул. Навроцького, 33 7-поверховий житловий комплекс з підземним паркінгом.

Сьогодні, 22 липня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на нове будівництво ТзОВ "Лактос Україна" багатоквартирних житлових будинків з вбудованими приміщеннями громадського призначення та підземним паркінгом зі знесенням існуючих будівель на вул. В. Навроцького, 33 у Львові. 

Новий житловий комплекс збудують на земельній ділянці загальною площею 0,3220 га, що передбачена для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури.

Згідно із містобудівною документацією, на місці будівель висота житлового комплексу складатиметься із трьох частин: 7-ми поверхової частини будинку висотою 26 метрів; 7-ми поверхової частини будинку висотою становитиме 22,50 метра; 6-ти поверхової частини будинку висотою 18,6 метра. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 40%.

За словами головного архітектора міста Антона Коломєйцева, у цьому житловому комплексі знаходитиметься подвійної висоти дворівневий підземний паркінг з приміщеннями для укриття. Перші поверхи будинку призначені для облаштування офісів, магазинів та інших закладів громадського призначення.

Крім цього, забудовника зобов'язали опрацювати альтернативні види опалення цього будинку.

Коломєйцев додав, що будівництво повністю відповідає усім будівельним нормам та вимогам.

Земельна ділянка, на якій зведуть багатоповерхівку, належать до зони Ж-3 – зона багатоповерхової житлової забудови відповідно до детального плану території у районі вулиці проєктованої, вул. Зеленої, вул. В. Навроцького, просп. Червоної Калини.

За даними аналітичної системи YouControlТзОВ "Лактос Україна" зареєстроване з 2013 року у Львові за адресою майбутнього будівництва, займається гуртовою торгівлею молочними продуктами, яйцями, харчовими оліями та жирами. Власником фірми є львів'янин Андрій Алпатов.

Додамо, 14 липня виконком також дозволив на вул. Навроцького, 33 звести ще один 10-поверховий житловий будинок з підземним паркінгом, замовникам будівництва виступила львівська меблева компанія "Сігма".

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.