Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

клуб Picasso

google.com.ua

Понеділок, 25 липня 2022, 16:11

Садовий ніяк не може забрати клуб Picasso у товариша Добродомова

клуб Picasso

Суд не дозволив Львівській міськраді передати приміщення колишнього клубу Picasso молодіжному центру.

Про це повідомляє видання "Наші гроші. Львів".

Західний апеляційний господарський суд визнав недійсним рішення виконавчого комітету Львівської міськради щодо передачі приміщень колишнього нічного клубу Picasso, площею 560,9 кв.м, на баланс КУ "Львівський міський молодіжний центр".

Як йдеться у повідомленні, у лютому 2020 року стало відомо про закриття нічного клубу Picasso, який працював 23 роки. Підприємство, яке орендувало у Львівської міськради це приміщення, придбала компанія NTA+, що оформлена на головну редакторку телеканалу NTA Наталію Струк та креативного продюсера Віталія Крутякова. Договір оренди приміщень клубу завершився в липні 2021 року. 

Натомість влітку того ж року виконком Львівської міськради передав ці приміщення КУ "Львівський міський молодіжний центр".

Згідно з рішенням суду, міськраді не дозволили розпоряджатися приміщеннями клубу, тому що, як заявляли у ПП "Клуб Пікассо", під час карантинних обмежень договір оренди автоматично продовжується, а тому Львівська міськрада не мала права його розірвати.

Додамо, що ПП "НТА – Незалежне телевізійне агентство" належить Дмитро Добродомову, у березні 2021 року Наталія Струк стала новим генеральним директором NTA замість Романа Любицького, який у лютому 2021 року продав телеканал "Перший незалежний" компанії, створеній колишніми співробітниками санкційних телеканалів Zik, NewsOne і "112". Через це колектив телеканалу NTA вимагав у своїх власників відсторонити Любицького від посади.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.