Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Максим Козицький

Фб Козицького

Середа, 31 серпня 2022, 12:09

Козицький виділив ще майже півмільйона гривень для своїх чиновників

Максим Козицький

Для комфортної роботи посадовців Львівської ОВА у 2022 році додатково виділили ще 490 тисячі гривень.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОВА Максима Козицького № 302/0/5-22ВА від 25 липня 2022 року.

Максим Козицький розпорядився виділити на програму покращення якості надання публічних послуг 490 тис. грн, забравши ці кошти з програми "Субвенція з місцевого бюджету державному бюджету на виконання програми соціально-економічного розвитку регіонів".

"Затвердити розподіл коштів, передбачених в обласному бюджеті на 2022 рік для департаменту фінансів обласної військової адміністрації за "Субвенція з місцевого бюджету державному бюджету на виконання програм соціально-економічного розвитку регіонів" на виконання Програми покращення якості надання публічних послуг органами виконавчої влади на 2022 рік, у сумі 490 000 гривень" – йдеться у розпорядженні.

Усю суму спрямують на управління з питань цифрового розвитку для придбання обладнання та предметів довгострокового користування.

Козицький доручив відділу фінансового забезпечення обласної військової адміністрації внести відповідні зміни до кошторисних призначень на 2022 рік.

Зазначимо, депутати Львівської облради затвердили програму покращення якості надання публічних послуг органами виконавчої влади на 2022 рік ще наприкінці грудня 2021 року.

На фінансування програми передбачили 60 млн грн, які спрямовані на підтримку діяльності апарату облдержадміністрації та її структурних підрозділів: преміювання чиновників (47 млн грн) та придбання техніки й проведення капітального ремонту адмінприміщень (13 млн грн).

Тоді наголошувалося, що "додаткове фінансування працівників Львівської ОДА має підвищити ефективність їхньої роботи та залучити висококваліфікованих працівників".

28 квітня цього року Козицький виділив на цю програму додатково ще 3,6 млн грн, а на початку травня – ще 680 тисяч гривень, 146 тисяч гривень та 36 тисяч гривень, наприкінці липня – 243 тисячі гривень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.