Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівський апеляційний суд

Середа, 7 вересня 2022, 12:13

Львівський суд відмовив дружині Медведчука у поверненні арештованої нерухомості

Львівський апеляційний суд

Львівський апеляційний суд залишив без змін рішення про арешт нерухомості Оксани Марченко.

Про це повідомила пресслужба Львівського апеляційного суду.

Вчора, 6 вересня, на своєму засіданні Львівський апеляційний суд розглянув апеляційну скаргу на ухвалу слідчого судді Личаківського районного суду Львова від 13 квітня 2022 року про арешт майна дружини нардепа Віктора Медведчука, якого звинувачують у державній зраді, Оксани Марченко.

"Адвокатка заперечила приналежність нерухомого майна дружині підозрюваного В. В. Медведчука, яке за її словами, придбане довірителем у 2015 році за договором купівлі-продажу. Проте у клопотанні, яке подала прокурорка, було зазначено, що у кримінальній справі наведено належні факти, що арештоване майно належить ТОВ "Інвестиційна компанія "Укркапітал", кінцевим бенефіціарним власником якої є дружина підозрюваного В. В. Медведчука. Тому враховуючи наведене у задоволенні апеляційної скарги в частині накладення арешту на вищезазначене нерухоме майно просила відмовити" – йдеться у повідомленні.

Колегія суддів Львівського апеляційного суду залишила ухвалу без змін, а саму апеляційну скаргу без задоволення.

Нагадаємо, 12 квітня, СБУ провела спецоперацію та затримала Медведчука, коли він у військовій формі намагався втекти з України. До цього Медведчук 48 днів переховувався від правосуддя на території України.

Також Личаківський суд Львова арештував майно Медведчука та його дружини Оксани Марченко. На початку червня ДБР завершило розслідування про держзраду Віктора Медведчука.

Крім цього, наприкінці серпня суд арештував земельні ділянки Оксани Марченко вартістю понад два мільйони гривень на території Стрийського району.

Додамо, 11 травня 2021 року нардепам від ОПЗЖ Віктору Медведчуку і Тарасу Козаку прокуратура повідомила про підозру в державній зраді та замаху на розграбування національних ресурсів в окупованому Росією Криму. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.