Знову продають Дашавський завод композиційних матеріалів, який якось втік від няня Козицького

Четвер, 29 вересня 2022, 16:18

Фонд держмайна вдруге продає Дашавський завод композиційних матеріалів, який торік майже не придбав батько голови Львівської ОДА.

Про це повідомляє Фонд державного майна України на своїй сторінці у Фейсбуці.

Фонд держмайна виставляє на аукціон у системі ProZorro. Sale майно Дашавського заводу композиційних матеріалів, що знаходиться у смт Дашава Стрийського району.

Аукціон відбудеться 13 жовтня, а його стартова ціна складає 32,4 млн грн.

Підприємство має 20 об'єктів нерухомості:

- с. Загірне (Стрийський район);

- смт Дашава (Стрийський район);

- с. Гребенів (Сколівський район).

"Основний вид діяльності заводу – виробництво бітумних мастик та смолистого пом'якшувача для шинної та технічної промисловості. Має власну базу відпочинку" – наголосили у Фонді держмайна.

Зазначимо, вперше Фонд держмайна виставляв майно цього заводу на аукціон у вересні 2021 року. Його за 36 мільйонів гривень вирішила придбати компанія ТзОВ "Гео-Надра-Інвест", власником якої є Зіновій Козицький, батько голови Львівської ОДА Максима Козицького.

Проте у січні цього року Фонд держмайна скасував закупівлю через рішення Господарського суду Львівської області за позовом ТзОВ "Гео-Надра-Інвест".

У рішенні суду йшлося, що Дашавський завод композиційних матеріалів має заборгованості перед Пенсійним фондом та перебуває в Єдиному реєстрі боржників. Саме через це нотаріус відмовився укладати договір про купівлю-продаж цього заводу з фірмою Козицького.

Мітки: Завод, закупівлі, Зіновій Козицький, новини львова, приватизація, Фонд держмайна України