Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вулиця Стара

Фб Зубача

Четвер, 6 жовтня 2022, 11:10

Міськрада Львова завершила демонтаж огорожі біля ринку Добробут

вулиця Стара

У Львові завершили демонтаж огорож на вулиці Старій, що позаду ринку "Добробут".

Про це повідомив заступник міського голови Львова з містобудування Любомир Зубач на своїй сторінці у Фейсуці.

Вчора, 5 жовтня, у місті завершили роботи з демонтажу 5 огорож, встановлених на пішохідній вулиці Старій біля ринку "Добробут".

За словами Зубача, огорожі перешкоджали руху пішоходів та блокували заїзд спецтехніки.

"Вулиця для всіх. Нарешті вулиця Стара, що позаду львівського ринку "Добробут" у центрі міста, прохідна. Усі п'ять брам демонтовано. Продавці на ринку продовжують працювати – торгових павільйонів ніхто не рухав. А львів’яни можуть ходити звичайною львівською вулицею. Транспорт там не буде курсувати, вона залишиться пішохідною" – наголосив Любомир Зубач.

Він додав, що зараз комунальники встановлюють освітлення на вулиці та планують забезпечити відеонагляд вулиці. 

Нагадаємо, 14 вересня, на вулиці Стара, 1 госпіталізували до лікарні одну жінку внаслідок побиття працівниками "Муніципальної варти" під час демонтажу брами ринку "Добробут".

За словами заступника міського голови Львова Зубача, ці брами перешкоджають руху пішоходів та блокують заїзд спецтехніки на пішохідну вулицю Стару, натомість підприємці ринку вимагають його звільнення.

Про суть конфлікту між виконавчою владою Львова та власниками ринку "Добробут" Варіанти писали у тексті "Садове знищення Добробуту".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.