Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

знеструмлення

П'ятниця, 21 жовтня 2022, 11:32

Мешканцям Новояворівська розпочали вимикати світло

знеструмлення

У Новояворівській ОТГ запровадили графік обмеження електроенергії для споживачів.

Про це повідомив міський голова Новояворівська Володимир Мацелюх на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 21 жовтня, через дефіцит потужності в західних електричних мережах у Новояворівської ОТГ Яворівського району запровадили графіки обмеження споживання електричної енергії для мешканців громади.

Зокрема:

10:30-13:30 год – відключення ТП-1, ТП-2, ТП-3, ТП-7, частково припиниться електропостачання по вул. Ст.Бандери, 50-річчя УПА, А.Шептицького;

14:20-17:00 год – частково припиниться електропостачання по вул. Львівській, ДНЗ №1 та Новояворівському ЗЗСО І-ІІІ ст. №1;

16:00-19:00 год – відключення ТП-31, частково припиниться електропостачання по вул. М.Вербицького;

18:00-21:00 год – відключення ТП-21, ТП-24, ТП-25, частково припиниться електропостачання по вул. Ст.Бандери, Р.Шухевича, М.Вербицького, І.Мазепи, Т.Шевченка;

20:00-23:00 год – відключення ТП-26, ТП-23, ТП-22, частково припиниться електропостачання по вул. Р.Шухевича, М.Вербицького, Ю.Липи, Т.Шевченка.

Нагадаємо, 10-11 жовтня по території Львівської області зафіксували удари по об'єктах енергетичної інфраструктури, через що в області виникли перебої з електропостачанням, водою та інтернетом. За два дні було фактично знищено 4 електропідстанції.

Через це у "Львівобленерго" наголосили, що можуть запровадити віялові відключення через велике споживання електроенергії мешканцями області.

Станом на 20 жовтня для промислових споживачів Львівщини склали графік споживання електричної енергії.

Також, щоб не перевантажувати енергосистему, мешканцям Львівської області рекомендували знизити рівень споживання електроенергії.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.