Козицький замовив купу відеороликів про повноту своєї оперативної діяльності

Середа, 30 листопада 2022, 16:55

Львівська ОВА замовила за 98 тисяч гривень промоційні відеоролики про діяльність органів державної влади та місцевого самоврядування.

Департамент комунікацій та внутрішньої політики Львівської ОВА провів закупівлю у системі ProZorro на послуги зі створення промоційних відеороликів з метою підвищення повноти й оперативності інформування громадян області про діяльність органів державної влади та органів місцевого самоврядування з актуальних питань життя регіону, які переможець тендеру має здійснювати до 31 грудня 2022 року.

Аукціон відбувся 27 жовтня, на нього зголосився лише один учасник, якого й оголосили переможцем – підприємець Василь Старецький, що погодився виготовити для Львівської ОВА промоційні відеоролики за встановлену ціну у 98 000 грн.

Як вказано у закупівлі, переможець тендеру має виготовити 10 відеороликів про діяльність органів державної влади та органів місцевого самоврядування. Вартість одного відеоролика становить 9 800 грн, а термін підготовки сюжетів – не більше 48 годин.

За даними аналітичної системи YouControl, мешканець Судової Вишні Василь Старецький зареєстрований як фізична особа-підприємець з червня 2020 року, займається виробництвом кіно- та відеофільмів, телевізійних програм.

Він є одним із засновників обслуговуючого житлово-будівельного кооперативу "Працівників Львівської обласної державної телерадіокомпанії "Екран". 

Додамо, у серпні 2021 року Львівська ОВА вже замовляла у Василя Старецького відеоролики про львівських спортсменів-учасників Олімпіади в Токіо.

Мітки: ProZorrо, відеоролики, закупівлі, Львівська ОВА, новини львова