Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

вул. Шевченка

city-adm.lviv.ua

Четвер, 23 лютого 2023, 13:25

У Львові передбачили два мільйони гривень на відновлення підпірної стінки на Шевченка

вул. Шевченка

Виконком виділив 2 мільйони гривень на ремонт аварійної підпірної стінки на вул. Шевченка, 41.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Вчора, 22 лютого, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив віделення 2,04 млн грн на ремонт аварійної підпірної стінки вздовж прибудинкової території житлового будинку на вул. Шевченка, 41 та тротуару вздовж проїзної частини вулиці.

Кошти виділили з резервного фонду бюджету Львівської МТГ.

"Враховуючи протокол позапланового засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, пропонуємо виділити з резервного фонду бюджету Львівської МТГ Залізничній районній адміністрації кошти в сумі 2 млн 40 тис. грн для проведення невідкладних аварійно-відновлювальних робіт з виведення з аварійного стану підпірної стіни вздовж прибудинкової території житлового будинку на вул. Т. Шевченка, 41 у Львові та тротуару вздовж проїзної частини вулиці" – заявила в.о. директора департаменту фінансової політики Львівської міськради Вікторія Довжик.

Нагадаємо, з січня 2020 року підрядна організація ТзОВ "Онур" розпочала капітальний ремонт вул. Шевченка на відрізку від вул. Залізничної до вул. Левандівської. Вартість робіт склала 89,6 млн грн. А з кінця квітня 2021 року цей же підрядник провів реконструкцію відрізка вулиці від вул. Ярослава Мудрого до вул. Залізничної, вартістю 186 млн грн.

З 21 лютого вул. Шевченка стала проїзною на відрізку від вул. Залізничної до вул. Бортнянського.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.