Мешканця Ходорова засудили до 13 років ув'язнення за вбивство сусіда

Четвер, 30 березня 2023, 11:43

Львівський суд залишив без змін вирок мешканцю Ходорова, який вбив свого сусіда та обікрав його помешкання.

Про це повідомила пресслужба Львівського апеляційного суду.

У вівторок, 28 березня, Львівський апеляційний суд відхилив апеляційні скарги на вирок Жидачівського районного суду Львова щодо визнання винним мешканця Ходорова за 

Зокрема, 11 січня 2023 року Жидачівський районний суд засудив 29-річного мешканця Ходорова, до 13 років позбавлення волі через те, що він 9 листопада 2021 року, перебуваючи у будинку свого 64-річного сусіда, побив його, а потім знайшов у його помешканні пневматичну гвинтівку та продовжив нею бити сусіда, який помер від отриманих травм.

Після вбивства ходорівчанин вкрав з помешкання сусіда мобільний телефон, банківську картку та посвідчення водія, а наступного дня повернувся за побутовою технікою та іншим майно з прибудинкової території. Варість вкраденого становила 9 399,67 грн.

"Вироком Жидачівського районного суду обвинуваченого визнано винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 115, ч. 2 ст. 185, ч. 3 ст. 185 та ч. 3 ст. 357 КК України та призначено йому остаточне покарання у виді 13-ти років 6-ти місяців позбавлення волі" – йдеться у повідомленні.

Заслухавши апеляційні скарги, колегія суддів Львівського апеляційного суду постановила залишити їх без задоволення, а ухвалу районного суду – без змін.

Нагадаємо, на початку лютого цього року суд зобов'язав батьків дитини, яка скоїла ДТП, сплатити водієві понад 30 тис. грн компенсації.

Також суд залишив без змін вирок 44-річній львів'янці, засудженій за крадіжку телефону до 4 років ув'язнення.

Мітки: Апеляційний суд, Апеляційний суд Львівської області, вбивство, новини львова, судова справа